Norgeseliten

Norgeseliten logo

Elektriker fra Norgeseliten

Norgeseliten.

Norgeseliten har over 2000 elektrikere som hver dag er ute på jobb hos våre kunder.

 

Alle våre elektrikere er faglærte. Å benytte seg av ufaglært elektriker øker faren for brann eller annen skade, i tillegg til at forsikringer i de fleste tilfeller blir gjort ugyldige. Våre elektrikere har formell fagutdanning i henhold til lov om fagopplæring i arbeidslivet, og er kvalifiserte til å installere og reparere elektriske anlegg og elektrisk utstyr. På denne måten kan du føle deg trygg når du benytter elektriker fra Norgeseliten.

 

En elektriker fra Norgeseliten kommer i tillegg med trygghetsgaranti. Trygghetsgarantien vår er basert på de tekniske forskriftene i NEK 400:2014, en internasjonalt anerkjent normsamling utarbeidet av Norsk Elektronisk Komite. Trygghetsgarantien gjør at et samarbeid mellom deg som kunde og oss som elektrikere vil være både trygt og ryddig, samt at arbeidet som utføres i ditt hjem vil være i henhold til internasjonale standarder.

 

Når du får utført elektrisk arbeid av en elektriker fra Norgeseliten, vil vi alltid dokumentere jobben. Du får en kopi av utfylt forskriftsmessig dokumentasjon, og elektrikeren beholder en kopi som oppbevares for deg.  Ønsker du i tillegg en fast pris før vi starter med å utføre arbeidet, får du naturligvis det.

 

Med elektriker fra Norgeseliten får du et sikkert el-anlegg som er trygt for deg og dine. La Installasjonsservice være  –ditt førstevalg.

 

Les mer om Installasjonsservice sine tjenester her

 

Elektriker Norgeseliten

Installasjonsservice er en lokal elektroinstallatør – lokalisert i Kvæfjord på Borkenes. Installasjonsservice har vært medlem av Norgeseliten siden 2006

 

Vår bedrift leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell installasjonsbedrift.

 

Installasjonsservice samarbeider med leverandører som er kjent for gode produkter og som har bevist at deres produkter kan møte høye krav til driftssikkerhet, design og funksjonalitet.

 

Et av vår fokusområder har gjennom mange år vært fiberutbygginger i forbindelse med ftth. Vi har gjennom år opparbeidet oss en unik kompetanse på arbeid knyttet fiberinstallasjoner.

 

Maskinavdelingen vår er et resultat av vår satsing på fiber. Vi kan derfor påta oss alle typer planerings og graveoppdrag.

 

Vi ønsker å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeide.