Redusert Wifi i jula?

Redusert wifi i jula?

Nå i disse juletider er det mange av oss som syns det er hyggelig å henge opp julestjerner og sette opp elektriske julelysestaker. Men visste du at det trådløse nettet (Wifi) ditt faktisk kan bli dårligere hvis du kobler opp masse lys?

Det er mange ting i et vanlig hjem som forstyrrer det trådløse nettet ditt, for eksempel babycaller, trådløse telefoner, mikrobølgeovner og lamper – og altså julebelysning. Lyst på noen tips?  les videre……

 

(mer…)

Gode råd om elbiler og sikkerhet.

SjelettbilElbiler og elsikkerhet

Salget av elektriske biler i Norge stiger kraftig. Dette øker behovet for ladesteder. Bilene skal lades både hjemme, på jobb og mens vi er ute på reise. Hvilken betydning har dette for elsikkerheten?

(mer…)

Dagens oppdrag Lars Henrik

Hva er det Lars Henrik Fjellheim driver og monterer i dag? Sjekk film 🙂

 

GRATIS tips om lading av elbil

SaltoboksDet grunnleggende om hjemmeladestasjon, hurtiglading, ulike ladekontakter og ladehastigheter.

Vi anbefaler å få installert hjemmeladestasjon der du lader til daglig. I tillegg gir stadig flere hurtigladere et sikkerhetsnett for de som behøver raskt påfyll av strøm i løpet av dagen.

 

(mer…)

Les dette FØR du lader din elbil. #4

ElbilenLading med vanlige kontakter

De fleste elbileiere lader sine biler hjemme på vanlige stikkontakter (Schuko-kontakter) på 10 og 16 ampere-kurser. Eldre elektriske anlegg er vanligvis ikke prosjektert og bygget for å håndtere lading av elbiler.

(mer…)